YÖK’den Fakültemize Engelsiz Fakülte Ödülleri

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından “Engelsiz Üniversite Ödülleri” kapsamında fakültemize üç ödül birden verildi.

YÖK tarafından, engelli bireylerin yükseköğretime tam, etkin ve eşit katılımını sağlamak gayesiyle yükseköğretim kurumlarının çalışmaları neticesinde 2024 Yılı “Engelsiz Üniversite Ödülleri” Mekânda Erişilebilirlik (Turuncu Bayrak), Eğitimde Erişilebilirlik (Yeşil Bayrak) ve Sosyo-Kültürel Faaliyetlerde Erişilebilirlik (Mavi Bayrak) olmak üzere üç kategoride almaya hak kazanan Üniversitelere belgeleri verildi.

Erciyes Üniversitesi toplamda 11 ödül ile Türkiye sıralamasında ilk sıralarda yer alırken, fakültemiz 2024 Yılı “Mekânda” ve “Eğitimde” olmak üzere “Turuncu” ve “Yeşil Bayrak” ödülünü almaya hak kazanırken “Sosyo-Kültürel Faaliyetlerde Erişilebilirlik” alanında ise “Mavi Bayrak” adayı olarak gösterildi.

13 Haziran 2024 Perşembe