Erciyes Üniversitesi'nin Genç İletişimcilerine TRT'den Üç Ödül

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması, genç yeteneklerin ödüllendirildiği heyecan dolu bir törenle sona erdi. 180 finalist, 12 farklı kategoride ödül için mücadele etti. Yarışmaya 130 üniversiteden 2 bin 618 genç başvurdu.

Finale kalan 120 eserin sahipleri, Geleceğin İletişimcileri Haftası'na katılma şansı elde etti. Ödül töreninde dereceye giren eser sahipleri, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve sektörün önde gelen isimlerinden ödüllerini aldı.

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden 11 öğrenci, 5 kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Yarışmada, 3 proje ile 7 öğrenci ödüle layık görüldü:

• İletişim Kampanyası kategorisinde “Yeni Nesil Nostalji” çalışmasıyla Serpil Yıldız, Eylül Polat ve Elif Öztürk ikincilik ödülünü kazandı.
  • Görsel Yayıncılık / Video İçerik Formatı dalında “Kültepe Bir Geçmişin Hikayesi” projesiyle Buğrahan Güçlü, Fatih Gökbulut ve Turan Bayrak üçüncülük ödülüne layık görüldü.
  • Görsel Yayıncılık / Video Haber kategorisinde ise “Meryem Ana Kilisesi Ne Olacağını Şaşırdı!” adlı çalışmayla Fadime Şanverdi, TRT Özel Ödülü’nü kazandı.

TRT 10. Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi adına ödül alan öğrencilerimizi ve ekip arkadaşlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

09 Ekim 2024 Çarşamba