TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’ndan Fakültemize Birincilik Ödülü

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu tarafından (TRT) her yıl düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’ndan Üniversitemiz yine ödülle döndü. Üniversitemiz, Radyo Yayıncılığı Radyo Belgeseli kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Yarışmaya 127 üniversiteden 2 bin 72 öğrenci, hazırladıkları bin 390 eser ile başvurdu. 13 kategoride 48 üniversiteden 172 öğrenci ise final heyecanını yaşadı. Yarışmada Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden Kadir Kazım Yıldız ve Emine Çakı “En Soğuk Gece: 6 Şubat” isimli projeleriyle Radyo Yayıncılığı Radyo Belgeseli kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

TRT 9. Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi adına ödül alan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

06 Ocak 2024 Cumartesi