ERÜ Yemek Bursu

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından fakülte ve yüksekokullarımızda öğrenim gören Türkiye Cumhuriyeti ve yabancı uyruklu öğrencilerimizden Erciyes Üniversitesi bursluluk ve sosyal yardım yönergesinin ilgili hükümleri doğrultusunda, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize "Yemek Bursu'' verilecektir. Bu kapsamda fakültemize ayrılan kontenjan TC uyruklu öğrencilerimiz için 58, yabancı uyruklu öğrencilerimiz için ise 1'dir. Öğrencilerimize Yemek Bursu tanımlanabilmesi için, değerlendirilmeye alındığı fakülte, enstitü, veya yüksekokula ait Halk Bankası Bank 24 Jet Kartlarına sahip olmaları gerekmektedir. Çünkü burslar bu kartlara tanımlanmaktadır.

Başvuru formları 11 Ekim 2024 tarihine kadar Bölümler Sekreteri Ayşe Uluer'e ulaştırılmalıdır.

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

02 Ekim 2024 Çarşamba