Fakültemizde TÜBİTAK Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Araştırma Dekanlığı (ARDEK) tarafından, TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Destekleme Programları kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Toplantıda Öğr. Gör. Dr. Bayram Karakullukcu, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, öğrencilere araştırma projelerinin önemi ve TÜBİTAK proje başvuru süreci ile başvuru esnasında dikkate alınması gereken hususlar hakkında bilgi verildi. Etkinlik, proje desteği alan öğrencilerin sürece yönelik deneyimlerini paylaşması ile tamamlandı.

24 Ekim 2023 Salı