2022 Mezuniyet Töreni

Fakültemiz mezuniyet töreni 20.07.2022 Çarşamba günü saat 16.00’da Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde yapılacaktır. Mezuniyet Törenine katılmak isteyen öğrencilerimize, törende giyecekleri kep ve cübbelerinin dağıtımı 18 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak 20 Temmuz Çarşamba günü saat 13.00’da bitecektir.

Kep-Cübbe Dağıtımı

• Cübbe ve kep dağıtımı Fakültemiz eski kantini karşısındaki depoda, görevliler İlker KORKMAZ ve Ali ÖZTÜRK tarafından yapılacaktır.
  • Öğrencilerimiz cübbe ve keplerini belirtilen tarihlerde ilgili kişiden imza/ kimlik karşılığında alacak ve tören bitiminde (20 Temmuz 2022) yine imza karşılığında eksiksiz bir şekilde teslim edecektir.
  • Cübbeleri sizden önceki mezunlar kullandığı gibi sizden sonraki mezunlar da kullanacaktır.
    Bu sebeple cübbelerin üzerinde hiçbir şekilde tadilat yapılmamalıdır. Bu konuda sorumlu davranmanızı rica ederiz. Üzerinde tadilat yapıldığı tespit edilen cübbelerin bedeli öğrenciden temin edilecektir. Ayrıca hakkında YÖK Öğrenci Disiplin Yönetmeliği uyarınca soruşturma açılacaktır.
  • Sürecin sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi için bu konuda gerekli hassasiyet ve özeni göstermeniz önem taşımaktadır.

Prova ve Kayıt Hakkında

• Mezuniyete katılacak öğrencilerin isimlerini öğrenci koordinatörlerine yazdırmaları gerekmektedir.
    • HİT Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. Dr. Ömer Faruk KOÇAK (okocak@erciyes.edu.tr)
    • RTS Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. Dr. Ceyhun BAĞCI (ceyhunbagci@erciyes.edu.tr)
    • GZT Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. Mustafa ÇEĞİNDİR (mustafacegindir@erciyes.edu.tr)
  • Mezuniyet töreni provası, 20 Temmuz Çarşamba günü saat 13.00’da Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi’nde yapılacaktır. Mezuniyet törenine katılmak isteyen bütün öğrencilerin provaya katılması zorunludur.
  • Prova esnasında film ve fotoğraf çekimi yapılacağı için provaya cübbe ve keplerinizle katılmanız gerekmektedir.

Hatıra Filmi Hakkında

Mezun olacak öğrencilerimiz için hatıra filmi yapılacaktır. Bunun için toplu halde veya grup olarak sınıf arkadaşlarınızla çekildiğiniz video ve fotoğraflarınızı Öğr. Gör. İshak Ayvaz’a 8 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar mail atmanız gerekmektedir. Mail atarken hangi bölümden olduğunuzu mutlaka bildiriniz: ishakayvaz@gmail.com