Genç İletişimciler Yarışması’ndan 6 Ödülle Döndük

Aydın Doğan Vakfı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin ortak girişimiyle düzenlenmeye devam eden 32. Genç İletişimciler Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen törende Erciyes Üniversitesi Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi’nden 6 proje ödül almaya layık görüldü. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi geleneği bozmadı. Öğrencilerimiz yarışmada 2 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülüğün yanı sıra 2 adet üstün başarı ödülüyle birlikte toplam 6 ödül kazanarak yine önemli bir başarıya imza attı.

Fakültemiz öğrencileri yarışmadan yazılı alanda 3 ödül, işitsel dalda bir üstün başarı ödülü, internet yayıncılığı dalında ise bir üstün başarı ödülü, bir de birincilik ödülü ile döndü.

• Spor dalında “Kendini Savunmak İçin Kick Boks’a Başladı, Şampiyon Oldu’” isimli çalışmasıyla Azra Koçak’a birincilik,
  • Spor dalında “Ben Tek Başıma Bir Arzu’ydum. Şimdi ise 400 Engelli Çocuğun Elinden Tutuyorum” isimli çalışmasıyla Melisa Karmış’a üçüncülük,
  • Fotoğraf dalında “Türk Mitolojisine Işık Tutuyor” isimli projesiyle Samed Karabıyık ve Nisa Gökdemir’e ikincilik,
  • Sosyal medya projesi alanında “Doğru Türkçe” adlı çalışmasıyla Pınar Utaş ve Songül Çevik’e birincilik,
  • Sosyal medya projesi alanında “Sosyal Fobi” adlı çalışmalarıyla Rümeysa Sönmez, Turgay Atalay, Cansel Bilgiç, Büşra Nur Yorulmaz’a üstün başarı ödülü,
  • İşitsel dalda ise “Sessiz Tarih” adlı çalışmasıyla Şeyma Nur Erbay’a üstün başarı ödülü verilmiştir.

32. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda ödül alan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.