Stratcom Youth: Uluslararası Genç İletişimciler Forumu

Uluslararası Genç İletişimciler Forumu farklı ülkelerden toplam 100 genç iletişimciye 6-11 Mayıs 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenleniyor.

Uluslararası Genç İletişimciler Forumu’nda, kamu ve özel sektörden alanında uzman kişilerin katılımıyla;

• Türkiye İletişim Modeli tanıtılacak.
  • İletişim fakülteleri öğrencileri ile medyanın çeşitli alanlarından önde gelen isimleri bir araya getirilecek.
  • İletişim Fakültelerinin 3. ve 4. sınıflarında eğitim gören öğrencilere mesleki hayatlarında kullanabilecekleri yeni deneyimler, güncel yöntemler ve bilgiler kazandırılacak.
  • Stratejik iletişim, kamu diplomasisi, dezenformasyonla mücadele, fotoğraf ve video editörlüğü, dijital medya gibi birçok konu ele alınacak.
  • Atölye çalışmaları ve kültürel etkinlikler düzenlenecek.
  • Program sonunda öğrencilere katılım belgesi verilecek.
  • Katılımcı öğrencilerin tüm konaklama ve ulaşım masrafları karşılanacak.

Uluslararası Genç İletişimciler Forumu’na katılmak isteyen öğrencilerin
15 Nisan 2022 tarihine kadar https://tr.stratcomsummit.com/youth linki üzerinden başvuru formunu doldurması gerekmektedir.

Yapılacak değerlendirme sonrası programa katılmaya hak kazanan öğrenciler Stratcom web sitesi üzerinden duyurulacaktır.