Uzaktan Öğretim Programlarında Okuyan ve Final ya da Bütünleme Sınavları Sırasında Covid-19 Olan Öğrenciler için Ek Sınav Başvuruları

İletişim Fakültesi‘inde uzaktan öğretim programlarında okuyan ve final ya da bütünleme sınavlarına Covid-19 pozitif ya da temaslı olduğu için giremeyen öğrencilerin, final ve/veya bütünleme tarihlerinde pozitif ya da temas dolayısıyla karantinada olduğunu kanıtlayıcı belgelerle birlikte mazeret sınav dilekçesini doldurmaları ve 17 Şubat 2022 Perşembe günü saat 17.30‘a kadar Fakültemiz Bölümler Sekreteri Ayşe Uluer‘e yüz yüze ya da e-posta yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir.

*ERUZEM tarafından yapılan 5i (Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve Yabancı Dil) sınavları için ERUZEM’in yapacağı duyuruların takip edilmesi gerekmektedir.

Mazeret Sınavı Dilekçesi

ayseuluer@erciyes.edu.tr

Mazereti kabul edilen öğrencilerin ek sınavları 21 Şubat 2022 Pazartesi günü yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.