Final ve Bütünleme Sınavları Sırasında Covid-19 Olan Öğrenciler için Ek Sınav Başvuruları

İletişim Fakültesi‘inde normal öğretim veya ikinci öğretim programlarında okuyan ve final ya da bütünleme sınavlarına Covid-19 pozitif ya da temaslı olduğu için giremeyen öğrencilerin, final ve/veya bütünleme tarihlerinde pozitif ya da temas dolayısıyla karantinada olduğunu kanıtlayıcı belgelerle birlikte mazeret sınav dilekçesini doldurmaları ve 7-11 Şubat 2022 tarihleri arasında cuma günü mesai bitimine kadar Fakültemiz Bölümler Sekreteri Ayşe Uluer‘e yüz yüze ya da e-posta yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir.

Mazeret Sınavı Dilekçesi

ayseuluer@erciyes.edu.tr

Mazereti kabul edilen öğrencilerin ek sınavları 15 Şubat 2022 Salı günü yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.