Uzaktan Öğretim Öğrencileri için Önemli Duyuru

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Uzaktan Öğretim Uygulama Usul ve Esasları’na göre Fakültemiz Uzaktan Öğretim final sınavlarının online yapılması mümkün olamamaktadır. Dolayısıyla final sınavları 28-30 Ocak 2022 tarihlerinde daha önce ilan edilen sınav takvimine uygun olarak yüz yüze yapılacaktır. Ancak ileriye yönelik çözüm çabalarımız sürmektedir. Olumsuz hava koşulları veya Covid-19 rahatsızlığı nedeni ile final sınavına katılamayacak olan öğrencilerimiz bütünleme sınavı hakkından yararlanabilirler. Belgelendirmek kaydıyla bütünleme sınav takvimi içinde Covid-19 rahatsızlığı geçiren öğrencilerimize ek bütünleme hakkı, Üniversitemiz Senatosunun 06/01/2022 tarihli ve 01 sayılı toplantısında aldığı karar gereğince verilecektir.

DEKANLIK