Yüz Yüze Yapılacak Final-Bütünleme ve Çevrim İçi Yapılacak Bütünleme Sınavları ile İlgili Duyuru

Üniversitemiz Senatosunun 18/02/2021 tarihli ve 04 sayılı toplantısında; 2020-2021 Güz Dönemi yarıyıl sonu ve bütünleme sınavlarını yüz yüze tercih eden öğrenciler için sınav takviminin aşağıdaki şekliyle kabulüne karar verilmiştir.

YÜZ YÜZE SINAV TAKVİMİ

I. Yarıyıl (Güz Yarıyılı) Final (yarıyıl sonu) Sınav Tarihleri: 29 Mart – 4 Nisan 2021
I. Yarıyıl (Güz Yarıyılı) Bütünleme Sınav Tarihleri: 12-18 Nisan 2021

Aynı toplantıda yarıyıl sonu sınav tercihini yapmadığı ancak Üniversitemiz Senatosunun kararıyla ek tercih yapma imkanı verilen ve final sınavlarını kaçırdıkları için diğer öğrenciler bütünleme sınavına girerken final sınavına online giren öğrenciler için bütünleme sınavlarının 29 Mart-04 Nisan 2021 tarihleri arasında online yapılmasına karar verilmiştir.

Sonradan Çevrim İçi Sınavı Tercih Eden Öğrenciler için Çevrim İçi Bütünleme Sınavı Tarihleri: 29 Mart – 4 Nisan 2021