Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı Yüksek Öğrenim Öğrencileri TESYEV Bursu Duyurusu

Vakfımız, Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokulunda ön lisans,  lisans veya lisansüstü öğrenimi gören, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, milli duygulara sahip, sağlam karakterli, güvenilir ve başarılı engelli öğrencilerden, aday olma şartlarını yerine getirenlere, seçilmeleri halinde, burs yardımı yapmaktadır. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Belirtilen şartları sağlayan adaylar, TESYEV’in aşağıda paylaşılan adresinde listenen tüm evraklarla birlikte başvuru formlarını Fakülte Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi’ne, en geç 12 Ekim 2020 tarihine kadar göndermelidirler.

Başvuru Adresi

Arş. Gör. Burak ÜNLÜ