RATEM’den Fakültemize Birincilik Ödülü

Radyo ve Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu “Aklıma Bir Fikir Geldi” yarışmasından fakültemiz öğrencileri birincilik ödülüyle dönerek, önemli bir başarı elde etti.

Bu yıl 13.’sü düzenlenen Aklıma Bir Fikir Geldi Yarışması kamuoyunun fikir eserlerinin korunması ve korsanla mücadele konularında farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Fakültemiz öğrencileri ve fakülte bünyesinde faaliyet gösteren Evreka Reklam Atölyesi koordinatörü Erdem Kan ve Fatma Nevval Kök yarışmaya korsanla mücadele kapsamında tasarladıkları bir aplikasyonla katıldı. Öğrenciler Yeni Medya kategorisinden katıldıkları bu proje ile birincilik ödülünü kazandı. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

27 Aralık 2023 Çarşamba