Fakültemiz Öğrencilerinin TÜBİTAK 2209 A Proje Başarısı

Üniversitemiz lisans öğrencilerinin gerçekleştirdiği proje başvuruları sonucunda TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 102 proje ve TÜBİTAK 2209/B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 9 proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Üniversitemiz 2209/A desteği alan 184 üniversite arasında 102 proje ile en çok destek alan 6. üniversite, 2209/B desteği alan 97 üniversite arasında ise 9 proje ile en çok destek alan 14. üniversite olmuştur.

TÜBİTAK 2209/A programı kapsamında, fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen proje başvuruları sonucunda 6 proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Ayrıca Türkiye’deki sıralamalar dikkate alındığında fakültemiz, tüm iletişim fakülteleri içerisinde 1. sırada olma başarısı göstermiştir.

Bu kapsamda, Doç. Dr. İsmailcan Doğan danışmanlığında Ayşe Berra Alpcan, Huriye Akdeniz, Çiğdem Aslankarayiğit; Doç. Dr. Ömer Faruk Koçak danışmanlığında Eren Gülmüş, Ramazan Özdemir, Mehmet Karayılan; Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cıngı danışmanlığında Ayşegül Tağman, Beste Güler, Ömer Çağlıişlek, Mustafa Oflaz, Halil İbrahim Oktar; Dr. Öğr. Üyesi Nilay Akgün Akan danışmanlığında Büşra Ekinci, Merve Yağmur Fidan, Mostafa Hussıen, Ayyüce İz ve Sude Kalaçay isimli öğrencilerimizi ve destek veren danışman akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

24 Mart 2023 Cuma