Home » Duyurular » 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Duyurusu

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Duyurusu

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER,

Fakültemizde 2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı için Yaz Okulu açılmayacaktır. Diğer Üniversitelerden Yaz Okulunda ders almak isteyen öğrencilerin, bir dönemde en fazla 16 AKTS sınırını aşmamak koşuluyla, Üniversitemiz Senatosunun belirlediği diğer üniversitelerin yaz okulunda veya yaz döneminde açılan dersleri alabilirler.

Üniversitemiz öğrencilerinin daha önce form onaylatmak suretiyle diğer Üniversitelerden yaz okulundan ders almaları uygun görülmekteydi.  Kovid-19 salgını sebebiyle söz konusu form alıp onaylatma işlemi kaldırılmış olup, Üniversitemiz dışında başka bir Üniversiteden yaz okulunda ders alacak öğrencilerimizin yaz okuluna gitmeden önce, Bölüm Başkanı ile görüşerek (e-posta, telefonla iletişime geçerek) onay alması gerekmektedir.

Yaz okulu sonunda diğer Üniversitelerden alınan transkriptlerin Bölüm Başkanı tarafından onaylandıktan sonra intibak işlemleri yapılacaktır. Bölüm Başkanı tarafından onaylatılmayan transkriptlere intibak işlemi yapılmayacaktır.

Prof. Dr. Hakan AYDIN