Home » Haberler » Hak-İş Uluslararası 8. Kısa Film Yarışması’ndan Fakültemize Ödül

Hak-İş Uluslararası 8. Kısa Film Yarışması’ndan Fakültemize Ödül

Erciyes Film Atölyesi (EFA) bünyesinde yapımı gerçekleştirilen “İkâme (Substitute)” filmi, Hak-İş Uluslararası 8. Kısa Film Yarışması’nda ulusal kategoride üçüncülük ödülünü kazandı.

Hak-İş Konfederasyonu ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle bu yıl sekizincisi düzenlenen “Emeğe Saygı” temalı Uluslararası Kısa Film Yarışması ödül töreni 27 Kasım tarihinde gerçekleştirildi. 11 kategoride 214’ü Türkiye’den olmak üzere 119 ülkeden 4 bin 46 filmin başvuru yaptığı yarışmada ulusal kategoride en iyi film üçüncülük ödülü “İkâme” filmi ile Erkan Orasan’a verildi.

Öğrencimizi ve ekip arkadaşlarını, gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.