Home » Haberler » 3. Güzel Ordu Kısa Film Yarışması’ndan Birincilik Ödülü

3. Güzel Ordu Kısa Film Yarışması’ndan Birincilik Ödülü

Erciyes Film Atölyesi (EFA) bünyesinde yapımı gerçekleştirilen “Abla” belgeseli Güzel Ordu Kültür Sanat Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Güzel Ordu Kısa Film Yarışması’nda birincilik ödülüne layık görüldü.

Toplumda kadın hakları konusunda farkındalık düzeyini yükseltmek ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğine dikkat çekmek amacıyla bu yılki ana temasının ‘’Kadın Hakları” olarak belirlendiği yarışmada amatör ve profesyonel sinemacıların birbirinden iddialı projeleri yarıştı. Yarışmada jürinin değerlendirmesi sonucu, fakültemiz öğrencilerinden Kenan Diler ve Celal Yıldırım’ın yönettiği “Abla” adlı belgesel birincilik ödülünü kazandı.

Öğrencilerimizi ve ekip arkadaşlarını, Erciyes Film Atölyesi bünyesinde çektikleri film ile gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.