Home » Duyurular » KYK Başvurusu Hakkında Bilgilendirme

KYK Başvurusu Hakkında Bilgilendirme

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER,

(1) YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMUNCA FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLARIMIZDA ÖĞRENİM GÖREN T.C UYRUKLU ÖĞRENCİLERİMİZDEN, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ BURSLULUK VE SOSYAL YARDIM YÖNERGESİNİN İLGİLİ HÜKÜMLERİ VE KYK TARAFINDAN BELİRLENEN KISTASLAR DOĞRULTUSUNDA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZE “KYK BURSU” VERİLECEKTİR.

(2) BAŞVURU FORMU FAKÜLTEMİZİN İNTERNET SİTESİNDE YER ALMAKTADIR.

(3) BAŞVURU FORMLARI İSTENİLEN BELGELERLE BİRLİKTE EN GEÇ 24 EKİM 2019 PERŞEMBE GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR FAKÜLTEMİZ YAZI İŞLERİ BÜROSUNA (ŞÜKRİYE GEÇEN) TESLİM EDİLECEKTİR. BU TARİHTEN SONRA BAŞVURU KABUL EDİLMEYECEKTİR.

(4) BAŞVURULARINIZI KAPALI ZARF (A4) İÇİNDE TESLİM EDİNİZ. ZARFIN ÜZERİNDE ADINIZ, SOYADINIZ, SINIFINIZ, BÖLÜMÜNÜZ, DEĞERLENDİRME SIRASINDA İHTİYAÇ HALİNDE SİZE ULAŞILABİLMESİ İÇİN CEP NUMARANIZ MUTLAKA YAZILI OLMALIDIR.

(5) LÜTFEN BAŞVURU FORMUNDA İSTENİLEN TÜM BİLGİLERİ EKSİKSİZ, DOĞRU VE GEREKLİ ŞEKİLDE DOLDURUNUZ. FORMDA BELİRTİLEN BELGELERİ MUTLAKA EKLEYİNİZ. EKSİK BELGELİ BAŞVURU FORMU DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

PROF. DR. HAKAN AYDIN

DEKAN YRD.

KYK Başvuru formlarına buradan ulaşabilirsiniz!