Home » Haberler » Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde Fakültemize Ödül

Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde Fakültemize Ödül

Safranbolu Belediyesi tarafından bu yıl yirmincisi düzenlenen Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali‘nin ödül töreni 28 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Yüzden fazla ülkeden 1.527 filmin katıldığı “Belgesel Film Yarışması”nda 33 film finale kalmaya hak kazandı.

Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Turizm Fakültesi’nin konferans salonunda düzenlenen törende Festival jürisinin değerlendirmesi sonucu, fakültemizin mezun öğrencilerinden Volkan Serdar, bitirme projesi kapsamında yaptığı “MAHLOTA” isimli belgesel ile amatör kategoride ikincilik ödülüne layık görüldü.

Öğrencimizi ve ekip arkadaşlarını Fakültemiz adına tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.