Home » Duyurular » 2019 Mezuniyet Töreni

2019 Mezuniyet Töreni

Kep-Cübbe Dağıtımı

• Fakültemiz mezuniyet töreni 14.06.2019 Cuma günü saat 15.00’da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde (Kadir Has Gösteri ve Sanat Merkezi) yapılacaktır. Mezuniyet Törenine katılmak isteyen öğrencilerimize, törende giyecekleri kep ve cübbelerinin dağıtımı 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü, aşağıdaki saatlerde gerçekleştirilecektir.
    • Gazetecilik Bölümü: 27 Mayıs 2019 Pazartesi – 10.00-12.00
    • Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü: 27 Mayıs 2019 Pazartesi – 13.00-15.00
    • Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü: 27 Mayıs 2019 Pazartesi – 15.00-17.00
  • Cübbe ve kep dağıtımı Fakültemiz eski kantini karşısındaki depoda, İlker KORKMAZ ve Ali Öztürk tarafından yapılacaktır.
  • Gününde alamayan öğrencilerimiz cübbe ve keplerini, 28-29 Mayıs 2019 tarihlerinde 10.00–12.00 saatleri arasında yine aynı yerden temin edebilecektir.
  • Öğrencilerimiz cübbe ve keplerini ilgili tarihlerde ilgili kişiden imza karşılığında alacak ve tören bitiminde (14 Haziran 2019) yine imza karşılığında eksiksiz bir şekilde teslim edecektir.
  • Cübbeleri sizden önceki mezunlar kullandığı gibi sizden sonraki mezunlar da kullanacaktır. Bu sebeple cübbelerin üzerinde hiçbir şekilde tadilat yapılmamalıdır. Bu konuda sorumlu davranmanızı rica ederiz. Üzerinde tadilat yapıldığı tespit edilen cübbelerin bedeli öğrenciden temin edilecektir. Ayrıca hakkında YÖK Öğrenci Disiplin Yönetmeliği uyarınca soruşturma açılacaktır.
  • Sürecin sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi için bu konuda gerekli hassasiyet ve özeni göstermeniz önem taşımaktadır.

Prova ve Kayıt Hakkında

• Mezuniyete katılacak öğrencilerin, 16 Mayıs 2019 – 24 Mayıs 2019 tarihleri arasında aşağıda yer alan öğrenci koordinatörlerine isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.
    • GZT (N.Ö) Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. AHMET BİÇER
    • GZT (İ.Ö) Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. Dr. Mustafa TEMEL
    • HİT (N.Ö) Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. Nedim KARADUMAN
    • HİT (İ.Ö) Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. Tarık KODAL
    • RTS (N.Ö) Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. Ayşegül ÇİLİNGİR
    • RTS (İ.Ö) Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. Semra CİVELEK
  • Mezuniyet töreni provası, 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 14.00’da İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu’nda yapılacaktır. Mezuniyet törenine katılmak isteyen bütün öğrencilerin provaya katılması zorunludur.
  • Prova esnasında video ve fotoğraf çekimi yapılacağı için provaya cübbe ve keplerinizle katılmanız gerekmektedir.
  • Ayrıca, mezun olacak öğrencilerimiz için hatıra filmi yapılacaktır. Bunun için toplu halde çekildiğiniz video ve fotoğraflarınızı Öğr. Gör. İshak Ayvaz’a 31 Mayıs 2019 Cuma gününe kadar mail atmanız gerekmektedir. Mail atarken hangi bölümden olduğunuzu mutlaka bildiriniz: ishakayvaz@gmail.com