Home » Haberler » Uşak Üniversitesi’nin ‘Reklam Zamanı’ Yarışmasında Fakültemize Ödül

Uşak Üniversitesi’nin ‘Reklam Zamanı’ Yarışmasında Fakültemize Ödül

Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu tarafından iletişim ve reklamcılık alanında kariyer yapmak isteyen lisans ve lisansüstü öğrencilerinin hedeflerine yönelik olarak düzenlenen “Reklam Zamanı” yarışmasının kazananları 24 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreniyle açıklandı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi olmak üzere birçok köklü üniversiteden öğrencilerin katıldığı yarışmada fakültemiz öğrencilerinden Enes YURTSEVER ve Turgut CIĞIZOĞLU üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Öğrenci arkadaşlarımızı Fakültemiz adına tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.