Home » Haberler » “4. Kıssadan Hisse Film Günleri” Jüri Özel Ödülü Fakültemizin

“4. Kıssadan Hisse Film Günleri” Jüri Özel Ödülü Fakültemizin

Genç Öncüler Gençlik, Spor ve Eğitim Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Kıssadan Hisse Kısa Film Günleri” kapsamında düzenlenen kısa film yarışmasının ödül töreni davetlilerin katılımıyla 7 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Bu seneki teması “Birlikte Yaşama Kültürü” olan yarışmada değerlendirilen 180 film arasından 10 kısa filmin sahibi genç yönetmen ödül almaya hak kazandı.

Bayrampaşa Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde Fakültemizin mezun öğrencilerinden Nurullah ÖZDEMİR, İbrahim SOLTANİ ve Mustafa KIZILÖZ’ün “LİSAN” isimli kısa filmleri Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Törende filmin yönetmeni Nurullah ÖZDEMİR ve yapımcısı İbrahim SOLTANİ, plaketlerini usta oyuncu Mehmet USTA’nın elinden aldılar. Öğrenci arkadaşlarımızı Fakültemiz adına tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.