Home » Haberler » TRT Belgesel Ödülleri’nden Fakültemize Ödül

TRT Belgesel Ödülleri’nden Fakültemize Ödül

Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri, 10 – 14 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Amatör ve profesyonel belgesel filmcileri desteklemek, belgesel türünün gelişmesi ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak, çeşitli ülkelerden farklı ve yüksek nitelikli belgesel filmlerin seyirciyle buluşmasını sağlamak ve uzun vadede dünyanın her tarafından belgeselcilerin buluşacağı ve düşünce alışverişinde bulunacağı bir zemin oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmada. öğrencimiz Peyami Sefa Altıntaş‘ın itfaiyecileri konu alan “Hayat Nöbeti” adlı belgeseli,  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Ödülü‘ne layık görüldü.

Öğrencilerimizi elde ettikleri bu başarılarından dolayı fakültemiz adına tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.