Home » Haberler » Fakültemize RATEM’den 2 Ödül

Fakültemize RATEM’den 2 Ödül

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi RATEM tarafından düzenlenen ‘Aklıma Bir Fikir Geldi – Fikri Mülkiyet Hakkında Duyarlılık İçin İletişim Fikirleri Yarışması’ndan 2 adet 2.’lik ödülü ile döndü. Uygulama birimlerinden Evreka televizyon kategorisinde, Muazzam Fikirler Dükkanı ise radyo kategorisinde ödül aldı.

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen ‘Aklıma Bir Fikir Geldi-Fikri Mülkiyet Hakkında Duyarlılık İçin İletişim Fikirleri Yarışması’nın sonuçları belli oldu. Finalistlere ödülleri verilmek üzere 27 Aralık 2017 tarihinde TRT İstanbul Radyosu’nda ödül töreni düzenlendi. Törene T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Dinçer Ateş, RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy, Prof. Dr. Aysel Aziz, Veysi Ateş, Dr. İrfan Barut, Dr. Kenan Bölükbaş, Yrd. Doç. Dr. Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Ali Eyüboğlu, Hilal Kabacıoğlu, Yeşim Koçyiğit, Ender Meter, Günseli Özen, Aşkın Tuna, Derviş Zaim, üniversite öğrencileri ve davetliler katıldı. Yarışmaya Türkiye genelinde 67 üniversiteden bin 156 öğrenci 418 eserle katıldı. 12 üniversitenin dereceye girdiği yarışmada 14 esere ödül verildi.

Dereceye giren 12 üniversite içerisinde Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimlerinden Muazzam Fikirler Dükkanı ve Evreka Birimleri de yer aldı. Radyo Kategorisinde Dükkan Birimi Mansiyon 2.’lik ödülü aldı. Ödüle layık görülen isimler; Merve Üstün, Aziz Tufan, Nagehan Turhan, Oğuzhan Hoş, Zeliha Bulut, Ayşenur Şahin, Reyhan Mecal, Ferdi Hisil, Akın Başok, Şeyda Çakır, Erdem Karaman, Taner Koldaş, Nur Hilal Göğen, Merve Büber, Gizem Kavaklı ve Rümeysa Demirtaş oldu. Genç İletişimcilere ödüllerini, RTÜK Başkanlık Müşaviri Dr. İrfan Barut takdim etti. Evreka Birimine de Televizyon Kategorisi’nde 2.’lik ödülü verildi. Ödüle layık görülen isimler ise şu şekilde; Büşra Sarıalan, Rabia Topçu ve Yasin Özkan.