Home » Haberler » “Türk Dünyası Uluslararası Belgesel Film Festivali”nde İkincilik Ödülü

“Türk Dünyası Uluslararası Belgesel Film Festivali”nde İkincilik Ödülü

Türk Dünyası Belgesel Film Festivali’nde dereceye giren belgeseller 30 Eylül 2017 saat 19:30’da Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda yapılan ve TRT Avaz’dan canlı yayınlanan Ödül Töreni’nde sahiplerini buldu. Bu yıl ikincisi düzenlenen festivalde, Fakültemiz Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü mezunu öğrencilerden Anıl Bayrak ve Fatema Khawari’nin son sınıf projesi olarak EFA kapsamında birlikte yönettikleri “Kafes” isimli belgesel öğrenci kategorisinde ikincilik ödülünü kazanmayı başardı.

tipobet
mariobet
betist
betmatik
rivalo
superbetin

Öğrencilerimizi, Erciyes Film Atölyesi bünyesinde çektikleri film ile gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.