Home » Haberler » İletişimin Oscar’ı Erciyes İletişim Fakültesi’ne

İletişimin Oscar’ı Erciyes İletişim Fakültesi’ne

İletişim sektöründe 45. yılını kutlayan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen ve sektörün Oscarları olarak adlandırılan Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri 25 Mayıs Perşembe akşamı Grand Pera-Emek Sahnesi’nde yapılan görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Törene kamu ve özel sektör temsilcilerinden medya ve halkla ilişkiler profesyonellerine, akademisyenlerden genç iletişimcilere pek çok isim ve duayen katıldı.

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencilerimizin hazırladıkları projeyle başvurdukları Genç iletişimciler kategorisinde toplam 72 proje birbiriyle yarıştı ve bu projelerden üçü Genç İletişimciler Kategori Ödülüne; üçü de mansiyon ödülüne layık görüldü.

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerimiz Perihan BOYRAZ, Merve ÜSTÜN, Büşra KARA ve Gökhan PALABIYIK’ın hazırladığı, danışmanlığını öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Mustafa CINGI’nın yürüttüğü,   “BENİM ŞEHRİM” isimli sosyal sorumluluk projesi, Genç İletişimciler Kategori Ödülüne layık görülerek üç ana ödülden birini fakültemize kazandırdı. Projede emeği geçen öğrencilerimizi ve hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.