Home » Duyurular » ERÜ İletişim Fakültesi 2017 Mezuniyet Töreni

ERÜ İletişim Fakültesi 2017 Mezuniyet Töreni

Fakültemizin Mezuniyet Töreni 12 Haziran 2017 tarihinde saat 13.30’da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde (Fuar Alanı) yapılacaktır.

Mezuniyete katılacak öğrenciler, 20 Mayıs 2017-5 Haziran 2017 tarihleri arasında aşağıda isimleri yer alan öğrenci koordinatörlerine isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

• RTS (N.Ö) Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. Ayşegül ÇİLİNGİR
  • RTS (İ.Ö) Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. Sacide ŞAHİN
  • GZT (N.Ö) Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. AHMET BİÇER
  • GZT(İ.Ö) Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. İsmail Can DOĞAN
  • HIT(N.Ö) Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. Tarık KODAL
  • HIT(İ.Ö) Öğrenci Koordinatörü: Arş. Gör. Nedim Karaduman

Ayrıca mezuniyet töreninde sizin için hazırlanacak olan “mezuniyet hatıra filmi” için video ve fotoğraflarınıza ihtiyaç duyulmaktadır.

Dört yıllık öğrencilik hayatınızı anlatan, sınıf arkadaşlarınızla olan bu görüntüleri 26 Mayıs 2017 tarihine kadar Arş. Gör. Kadir Macit’e ya da Arş. Gör. Meltem Şahin’e dijital ortamda, ilgili klasöre bölümünüzü yazarak teslim etmenizi rica ederiz.

Not 1: Mezuniyet töreni provası, 26 Mayıs 2017 Cuma günü saat 14.00‘da İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu‘nda yapılacaktır. Mezuniyet törenine katılmak isteyen bütün öğrencilerin provaya katılması zorunludur.

Not 2: Kep ve cüppelerle ilgili bilgi almak için tıklayınız.