Home » Haberler » Dükkan Birimi Dü-Fest Festivali Düzenlendi

Dükkan Birimi Dü-Fest Festivali Düzenlendi

ERÜ İletişim Fakültesi Uygulama Birimlerinden Dükkan Ekibi Tarafından “Dü-Fest Etkinliği” düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte öğrencilere yönelik yarışmaların yanı sıra konserde  verildi.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu’nda, ERÜ İletişim Fakültesi Uygulama Birimi Dükkan tarafından düzenlenen konsere Dükkan Birimi Genel Koordinatörü Arş. Gör. Ömer Faruk  Koçak, ERÜ İletişim Fakültesi Arş. Gör. Mustafa Temel, ERÜ İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Osman Utkan, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Konser öncesi çuval yarışı, kaşıkta yumurta taşıma yarışması yapıldı. Etkinliklerin ardından Mustafa Tek ve Musa Uluçay’ın verdiği konser başladı. Konsere katılan öğrencilerin konser sonunda dilek feneri uçurmasıyla etkinlik son buldu.