Home » Duyurular » Yaz Okulu Hakkında Önemli Duyuru

Yaz Okulu Hakkında Önemli Duyuru

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde açılacak olan yaz okulu ile ilgili önemli tarihler ve bilgiler aşağıda sunulmuştur.

• 28 Haziran-07 Temmuz 2017: Yaz Okulu Ders Kayıtları
  • 10 Temmuz-18 Ağustos 2017: Yaz Okulu
  • 19-27 Ağustos 2017: Yaz Okulu Final Sınavları

1-Başvurular  yukarıda belirtilen tarihler arasında OBİSİS sistemi üzerinden webden yapılacaktır.

2-Öğrenciler bu sayede güz ve bahar yarıyıllarında başarısız oldukları ve alamadıkları dersleri alabilirler; devamsızlıktan kaldıkları dersleri tercih edebilirler ve daha kısa sürede mezun olabilirler.

3-Yaz okulunda ders almak öğrencinin isteğine bağlıdır. Öğrenciler öncelikle tekrarlamak zorunda oldukları dersleri almak kaydıyla, bir yaz döneminde toplam 20 AKTS veya 12 ders saatini geçmemek üzere en çok 4 ders alabilirler.

4-Yaz okulunda eğitim-öğretim süresi altı haftadır. Yaz okulunda açılan her ders için, güz veya bahar yarıyıllarında yapılan toplam ders saati sayısı kadar ders yapılır.

5-Kesin kayıttan sonra ders ekleme, silme ve değiştirme işlemi yapılamaz.

6-Öğrenci asıl dönemlerde dersin devamını verse dahi yaz okulunda derslere katılmak zorundadır, devamdan muaf sayılmaz.

Dersin açılabilmesi için yeterli kontenjanın sağlanması halinde aşağıdaki katalogda yer alan dersler açılacaktır.

Kataloğa ulaşmak için tıklayınız..