Home » Haberler » EFF’de Sosyal Medya Atölye Çalışması

EFF’de Sosyal Medya Atölye Çalışması

Erciyes Film Festivali Yılboyu Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. İletişim Fakültesi bu kez de sosyal medyanın sevilen fenomeni Tahsin Hasoğlu’nu ağırladı. Etkinlik, İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi Onur Önürmen’in sosyal medyanın küresel gelişimi ve önemi hakkındaki sunumu ile başladı.

“Sosyal Medya ve Görsel İçerik Üretimi” adlı atölye çalışmasıyla öğrencilerle buluşan Hasoğlu ise, sosyal medya planlaması ve içerik üretimi konularında bilgiler verdi. Hasoğlu’nun Türk işi korku filmi, testere başkan ve gamsız teknik direktör Akif gibi birçok komik skeciyle devam eden etkinlik, eğlenceli anlara sahne oldu. Sosyal medya planlaması ve hangi mecranın nasıl kullanılması gerektiği üzerinde deneyimlerini paylaşan ünlü fenomen, etkinlik sonrası öğrencilerin sorularını yanıtladı. Erciyes Film Festivali Etkinlikleri, film gösterimleri ve atölye çalışmalarıyla yılboyu devam edecek.