Home » Haberler » Ünlü Oyuncu Murat Ünalmış, Fakültemiz Öğrencileriyle Buluştu

Ünlü Oyuncu Murat Ünalmış, Fakültemiz Öğrencileriyle Buluştu

Erciyes Film Festivali Yılboyu Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Sinema ve Dizi Oyunculuğu” adlı söyleşi, oyuncu Murat Ünalmış‘ın katılımıyla 7 Aralık Çarşamba günü İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu‘nda gerçekleştirildi.

Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve “Üç Kadın”, “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol alan Ünalmış, Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Güneşi Gördüm” filminde geniş kitlelerce tanınmış ve aynı yönetmenin filmi olan “New York’ta Beş Minare” filminde de rol almıştır. Birçok dizi ve sinema filminde oynayan Murat Ünalmış en son TRT ekranlarında yayınlanan “Sevda Kuşun Kanadında” adlı dizide başrol oynamıştır.

Ünlü oyuncu, Yücel Çakmaklı Film Atölyesi, Anadolu Sinemacılar Derneği ve Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi ortaklığında düzenlenen etkinlik çerçevesinde gençlere, sinemada oyunculuk yönetimi, oyuncu gözünden film yapımı ve sektörde kariyer planlama gibi birçok konuda önemli bilgiler verdi.